Azzuri Schaatssport

Azzuri Schaatssport kun je vinden aan de Terheijdenseweg 506 in Breda.

Meer informatie over Azzuri Schaatssport in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Azzuri Schaatssport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Azzuri Schaatssport in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Azzuri Schaatssport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Azzuri Schaatssport in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Azzuri Schaatssport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Terheijdenseweg 506 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 587 0555, of door te mailen via de website: https://azzuri.nl/

Hoe kom je bij Azzuri Schaatssport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Azzuri Schaatssport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Azzuri Schaatssport

Bezoekers bekeken ook