Noordwijkse Hockey Club

Noordwijkse Hockey Club kun je vinden aan de Nieuwe Zeeweg 40 in Noordwijk.

Meer informatie over Noordwijkse Hockey Club in Noordwijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Noordwijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Noordwijkse Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Noordwijkse Hockey Club in Noordwijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Noordwijkse Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Noordwijkse Hockey Club in Noordwijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Noordwijkse Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Nieuwe Zeeweg 40 in Noordwijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 71 361 0004, of door te mailen via de website: http://www.n-h-c.nl/

Hoe kom je bij Noordwijkse Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noordwijkse Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Noordwijkse Hockey Club

Bezoekers bekeken ook