Blue Mountain Cougars IJshockey Hoorn

Blue Mountain Cougars IJshockey Hoorn kun je vinden aan de Westfriese Parkweg 5 in Hoorn.

Meer informatie over Blue Mountain Cougars IJshockey Hoorn in Hoorn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hoorn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Blue Mountain Cougars IJshockey Hoorn wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Blue Mountain Cougars IJshockey Hoorn in Hoorn is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Blue Mountain Cougars IJshockey Hoorn vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Blue Mountain Cougars IJshockey Hoorn in Hoorn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Blue Mountain Cougars IJshockey Hoorn ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op Westfriese Parkweg 5 in Hoorn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 25456703, of door te mailen via de website: http://bluemountaincougars.nl/

Hoe kom je bij Blue Mountain Cougars IJshockey Hoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blue Mountain Cougars IJshockey Hoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Blue Mountain Cougars IJshockey Hoorn

Bezoekers bekeken ook