UNIS Flyers

UNIS Flyers kun je vinden aan de Pim Mulierlaan 1 in Heerenveen.

Meer informatie over UNIS Flyers in Heerenveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heerenveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is UNIS Flyers wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, UNIS Flyers in Heerenveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is UNIS Flyers vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is UNIS Flyers in Heerenveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over UNIS Flyers ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op Pim Mulierlaan 1 in Heerenveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://unisflyers.nl/

Hoe kom je bij UNIS Flyers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UNIS Flyers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. UNIS Flyers

Bezoekers bekeken ook