Twente Blue Caps

Twente Blue Caps kun je vinden aan de Kalkerlanden 14 in Enschede.

Meer informatie over Twente Blue Caps in Enschede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enschede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Twente Blue Caps wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Twente Blue Caps in Enschede is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Twente Blue Caps vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Twente Blue Caps in Enschede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Twente Blue Caps ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op Kalkerlanden 14 in Enschede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.bluecaps.nl/

Hoe kom je bij Twente Blue Caps? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twente Blue Caps het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Twente Blue Caps

Bezoekers bekeken ook