Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic

Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic kun je vinden aan de Hindemithstraat 46 in Tilburg.

Meer informatie over Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op Hindemithstraat 46 in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.trappersfanatic.nl/

Hoe kom je bij Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic

Bezoekers bekeken ook