Play Hockey

Play Hockey kun je vinden aan de Langstraat 3 in Leende.

Meer informatie over Play Hockey in Leende

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leende of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Play Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Play Hockey in Leende is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Play Hockey vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Play Hockey in Leende meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Play Hockey ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Langstraat 3 in Leende. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 785 9322, of door te mailen via de website: http://www.playhockey.shop/

Hoe kom je bij Play Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Play Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Play Hockey

Bezoekers bekeken ook