Hoogeveense Hockeyclub

Hoogeveense Hockeyclub kun je vinden aan de Sportlaan 5 in Hoogeveen.

Meer informatie over Hoogeveense Hockeyclub in Hoogeveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hoogeveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hoogeveense Hockeyclub wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hoogeveense Hockeyclub in Hoogeveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hoogeveense Hockeyclub vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hoogeveense Hockeyclub in Hoogeveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hoogeveense Hockeyclub ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 5 in Hoogeveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 528 267 832, of door te mailen via de website: http://www.hockeyhoogeveen.nl/

Hoe kom je bij Hoogeveense Hockeyclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoogeveense Hockeyclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hoogeveense Hockeyclub

Bezoekers bekeken ook