De Hopbel

De Hopbel kun je vinden aan de Olympiaweg in Olympiaweg.

Meer informatie over De Hopbel in Olympiaweg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Olympiaweg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is De Hopbel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyveld is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, De Hopbel in Olympiaweg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyveld om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is De Hopbel vooral een Hockeyveld waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is De Hopbel in Olympiaweg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over De Hopbel ? Je kunt de Hockeyveld bezoeken op Olympiaweg in Olympiaweg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij De Hopbel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hopbel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. De Hopbel

Bezoekers bekeken ook