Veld 3 (Zand) SMHC De Hopbel

Veld 3 (Zand) SMHC De Hopbel kun je vinden aan de in Schijndel.

Meer informatie over Veld 3 (Zand) SMHC De Hopbel in Schijndel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Schijndel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Veld 3 (Zand) SMHC De Hopbel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyveld is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Veld 3 (Zand) SMHC De Hopbel in Schijndel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyveld om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Veld 3 (Zand) SMHC De Hopbel vooral een Hockeyveld waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Veld 3 (Zand) SMHC De Hopbel in Schijndel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Veld 3 (Zand) SMHC De Hopbel ? Je kunt de Hockeyveld bezoeken op in Schijndel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Veld 3 (Zand) SMHC De Hopbel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veld 3 (Zand) SMHC De Hopbel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Veld 3 (Zand) SMHC De Hopbel

Bezoekers bekeken ook