Hockeyveld

Hockeyveld kun je vinden aan de Hessenweg 74a in Hardenberg.

Meer informatie over Hockeyveld in Hardenberg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hardenberg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyveld wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyveld is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyveld in Hardenberg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyveld om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyveld vooral een Hockeyveld waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyveld in Hardenberg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyveld ? Je kunt de Hockeyveld bezoeken op Hessenweg 74a in Hardenberg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockeyveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyveld

Bezoekers bekeken ook