Hockeyclub Leerdam Veld 2

Hockeyclub Leerdam Veld 2 kun je vinden aan de Bruininxdeelsekade 4 in Leerdam.

Meer informatie over Hockeyclub Leerdam Veld 2 in Leerdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leerdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Leerdam Veld 2 wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyveld is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Leerdam Veld 2 in Leerdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyveld om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Leerdam Veld 2 vooral een Hockeyveld waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Leerdam Veld 2 in Leerdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Leerdam Veld 2 ? Je kunt de Hockeyveld bezoeken op Bruininxdeelsekade 4 in Leerdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.hcleerdam.nl/site/Default.asp

Hoe kom je bij Hockeyclub Leerdam Veld 2? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Leerdam Veld 2 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Leerdam Veld 2

Bezoekers bekeken ook