Hockey Maestro

Hockey Maestro kun je vinden aan de Gebroeders de Koningstraat 7 in Heeze.

Meer informatie over Hockey Maestro in Heeze

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heeze of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Maestro wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyveld is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Maestro in Heeze is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyveld om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Maestro vooral een Hockeyveld waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Maestro in Heeze meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Maestro ? Je kunt de Hockeyveld bezoeken op Gebroeders de Koningstraat 7 in Heeze. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 53857074, of door te mailen via de website: http://www.hockeymaestro.nl/

Hoe kom je bij Hockey Maestro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Maestro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Maestro

Bezoekers bekeken ook