veld 2 SPORT Technologies

veld 2 SPORT Technologies kun je vinden aan de Horsterweg 214 in Zeewolde.

Meer informatie over veld 2 SPORT Technologies in Zeewolde

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zeewolde of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is veld 2 SPORT Technologies wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyveld is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, veld 2 SPORT Technologies in Zeewolde is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyveld om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is veld 2 SPORT Technologies vooral een Hockeyveld waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is veld 2 SPORT Technologies in Zeewolde meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over veld 2 SPORT Technologies ? Je kunt de Hockeyveld bezoeken op Horsterweg 214 in Zeewolde. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij veld 2 SPORT Technologies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je veld 2 SPORT Technologies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. veld 2 SPORT Technologies

Bezoekers bekeken ook