Intensivo

Intensivo kun je vinden aan de Lavendel 445 in Cuijk.

Meer informatie over Intensivo in Cuijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Cuijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Intensivo wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyveld is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Intensivo in Cuijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyveld om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Intensivo vooral een Hockeyveld waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Intensivo in Cuijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Intensivo ? Je kunt de Hockeyveld bezoeken op Lavendel 445 in Cuijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 485 800 861, of door te mailen via de website: http://www.intensivo.nl/

Hoe kom je bij Intensivo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intensivo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Intensivo

Bezoekers bekeken ook