ParaGamesBreda

ParaGamesBreda kun je vinden aan de Nieuwe Inslag 99 in Breda.

Meer informatie over ParaGamesBreda in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is ParaGamesBreda wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyveld is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, ParaGamesBreda in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyveld om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is ParaGamesBreda vooral een Hockeyveld waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is ParaGamesBreda in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over ParaGamesBreda ? Je kunt de Hockeyveld bezoeken op Nieuwe Inslag 99 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 24579888, of door te mailen via de website: http://www.paragamesbreda.nl/sporten/hockey/e-hockey/

Hoe kom je bij ParaGamesBreda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ParaGamesBreda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. ParaGamesBreda

Bezoekers bekeken ook