Waterlandse Hockeyclub

Waterlandse Hockeyclub kun je vinden aan de Sportgouw in Monnickendam.

Meer informatie over Waterlandse Hockeyclub in Monnickendam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Monnickendam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Waterlandse Hockeyclub wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Waterlandse Hockeyclub in Monnickendam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Waterlandse Hockeyclub vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Waterlandse Hockeyclub in Monnickendam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Waterlandse Hockeyclub ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Sportgouw in Monnickendam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.waterlandsehockeyclub.nl/

Hoe kom je bij Waterlandse Hockeyclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterlandse Hockeyclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Waterlandse Hockeyclub

Bezoekers bekeken ook