Black Sheep

Black Sheep kun je vinden aan de Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht.

Meer informatie over Black Sheep in Dordrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Dordrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Black Sheep wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Black Sheep in Dordrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Black Sheep vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Black Sheep in Dordrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Black Sheep ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 46725803, of door te mailen via de website: http://www.blacksheeponice.club/

Hoe kom je bij Black Sheep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Black Sheep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Black Sheep

Bezoekers bekeken ook