Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC

Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC kun je vinden aan de Schenkeldijk 1 in Dordrecht.

Meer informatie over Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC in Dordrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Dordrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC in Dordrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC in Dordrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Schenkeldijk 1 in Dordrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 78 617 2476, of door te mailen via de website: http://www.dmhc.nl/

Hoe kom je bij Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC

Bezoekers bekeken ook