Frisian Flashguns

Frisian Flashguns kun je vinden aan de Thialf,, Pim Mulierlaan in Heerenveen.

Meer informatie over Frisian Flashguns in Heerenveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heerenveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Frisian Flashguns wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeybaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Frisian Flashguns in Heerenveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeybaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Frisian Flashguns vooral een IJshockeybaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Frisian Flashguns in Heerenveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Frisian Flashguns ? Je kunt de IJshockeybaan bezoeken op Thialf,, Pim Mulierlaan in Heerenveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.frisianflashguns.nl/

Hoe kom je bij Frisian Flashguns? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frisian Flashguns het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Frisian Flashguns

Bezoekers bekeken ook