Ijshockeyvereniging Tilburg Capitals

Ijshockeyvereniging Tilburg Capitals kun je vinden aan de Stappegoorweg 4 in Tilburg.

Meer informatie over Ijshockeyvereniging Tilburg Capitals in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Ijshockeyvereniging Tilburg Capitals wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeybaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Ijshockeyvereniging Tilburg Capitals in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeybaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Ijshockeyvereniging Tilburg Capitals vooral een IJshockeybaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Ijshockeyvereniging Tilburg Capitals in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Ijshockeyvereniging Tilburg Capitals ? Je kunt de IJshockeybaan bezoeken op Stappegoorweg 4 in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Ijshockeyvereniging Tilburg Capitals? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ijshockeyvereniging Tilburg Capitals het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Ijshockeyvereniging Tilburg Capitals

Bezoekers bekeken ook