IJsvereniging Paterswolde

IJsvereniging Paterswolde kun je vinden aan de Hoofdweg 275 in Paterswolde.

Meer informatie over IJsvereniging Paterswolde in Paterswolde

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Paterswolde of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJsvereniging Paterswolde wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeybaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJsvereniging Paterswolde in Paterswolde is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeybaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJsvereniging Paterswolde vooral een IJshockeybaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJsvereniging Paterswolde in Paterswolde meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJsvereniging Paterswolde ? Je kunt de IJshockeybaan bezoeken op Hoofdweg 275 in Paterswolde. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 309 4045, of door te mailen via de website: http://www.ijsverenigingpaterswolde.nl/

Hoe kom je bij IJsvereniging Paterswolde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsvereniging Paterswolde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. IJsvereniging Paterswolde

Bezoekers bekeken ook