IJsclub De Eendracht

IJsclub De Eendracht kun je vinden aan de Dahliastraat 34 in Nieuwendijk.

Meer informatie over IJsclub De Eendracht in Nieuwendijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nieuwendijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJsclub De Eendracht wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeybaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJsclub De Eendracht in Nieuwendijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeybaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJsclub De Eendracht vooral een IJshockeybaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJsclub De Eendracht in Nieuwendijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJsclub De Eendracht ? Je kunt de IJshockeybaan bezoeken op Dahliastraat 34 in Nieuwendijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij IJsclub De Eendracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsclub De Eendracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. IJsclub De Eendracht

Bezoekers bekeken ook