Maarssen om ice

Maarssen om ice kun je vinden aan de 7 52 in Maarssen.

Meer informatie over Maarssen om ice in Maarssen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Maarssen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Maarssen om ice wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeybaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Maarssen om ice in Maarssen is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeybaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Maarssen om ice vooral een IJshockeybaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Maarssen om ice in Maarssen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Maarssen om ice ? Je kunt de IJshockeybaan bezoeken op 7 52 in Maarssen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Maarssen om ice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maarssen om ice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Maarssen om ice

Bezoekers bekeken ook