Molenpad

Molenpad kun je vinden aan de Molenstraat in Sint Pancras.

Meer informatie over Molenpad in Sint Pancras

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Sint Pancras of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Molenpad wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeybaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Molenpad in Sint Pancras is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeybaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Molenpad vooral een IJshockeybaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Molenpad in Sint Pancras meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Molenpad ? Je kunt de IJshockeybaan bezoeken op Molenstraat in Sint Pancras. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Molenpad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Molenpad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Molenpad

Bezoekers bekeken ook