Ijsclub Oosterblokker Westwoud

Ijsclub Oosterblokker Westwoud kun je vinden aan de Stationsweg 5 in Westwoud.

Meer informatie over Ijsclub Oosterblokker Westwoud in Westwoud

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Westwoud of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Ijsclub Oosterblokker Westwoud wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeybaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Ijsclub Oosterblokker Westwoud in Westwoud is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeybaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Ijsclub Oosterblokker Westwoud vooral een IJshockeybaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Ijsclub Oosterblokker Westwoud in Westwoud meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Ijsclub Oosterblokker Westwoud ? Je kunt de IJshockeybaan bezoeken op Stationsweg 5 in Westwoud. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Ijsclub Oosterblokker Westwoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ijsclub Oosterblokker Westwoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Ijsclub Oosterblokker Westwoud

Bezoekers bekeken ook