IJsclub Baflo

IJsclub Baflo kun je vinden aan de Marijkelaan 51 in Baflo.

Meer informatie over IJsclub Baflo in Baflo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Baflo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJsclub Baflo wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeybaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJsclub Baflo in Baflo is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeybaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJsclub Baflo vooral een IJshockeybaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJsclub Baflo in Baflo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJsclub Baflo ? Je kunt de IJshockeybaan bezoeken op Marijkelaan 51 in Baflo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://ijsclubbaflo.nl/

Hoe kom je bij IJsclub Baflo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsclub Baflo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. IJsclub Baflo

Bezoekers bekeken ook