Goorse Mixed Hockey Club

Goorse Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Rubensstraat 2 in Goor.

Meer informatie over Goorse Mixed Hockey Club in Goor

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Goor of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Goorse Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Goorse Mixed Hockey Club in Goor is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Goorse Mixed Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Goorse Mixed Hockey Club in Goor meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Goorse Mixed Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Rubensstraat 2 in Goor. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 547 271 812, of door te mailen via de website: http://www.goorsemhc.nl/site/

Hoe kom je bij Goorse Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goorse Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Goorse Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook