HC Eersel

HC Eersel kun je vinden aan de Postelseweg 72 in Eersel.

Meer informatie over HC Eersel in Eersel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eersel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Eersel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Eersel in Eersel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Eersel vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Eersel in Eersel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Eersel ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Postelseweg 72 in Eersel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.hceersel.nl/

Hoe kom je bij HC Eersel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Eersel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Eersel

Bezoekers bekeken ook