Deventer Hockey Vereniging (DHV)

Deventer Hockey Vereniging (DHV) kun je vinden aan de Leo Halleweg 3 in Deventer.

Meer informatie over Deventer Hockey Vereniging (DHV) in Deventer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Deventer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Deventer Hockey Vereniging (DHV) wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Deventer Hockey Vereniging (DHV) in Deventer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Deventer Hockey Vereniging (DHV) vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Deventer Hockey Vereniging (DHV) in Deventer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Deventer Hockey Vereniging (DHV) ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Leo Halleweg 3 in Deventer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 570 657 185, of door te mailen via de website: https://www.deventerhockey.nl/

Hoe kom je bij Deventer Hockey Vereniging (DHV)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deventer Hockey Vereniging (DHV) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Deventer Hockey Vereniging (DHV)

Bezoekers bekeken ook