Hockeyclub G.Z.G. Hardenberg

Hockeyclub G.Z.G. Hardenberg kun je vinden aan de De Boshoek 8 in Hardenberg.

Meer informatie over Hockeyclub G.Z.G. Hardenberg in Hardenberg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hardenberg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub G.Z.G. Hardenberg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub G.Z.G. Hardenberg in Hardenberg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub G.Z.G. Hardenberg vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub G.Z.G. Hardenberg in Hardenberg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub G.Z.G. Hardenberg ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Boshoek 8 in Hardenberg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 523 263 200, of door te mailen via de website: http://www.gzghardenberg.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub G.Z.G. Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub G.Z.G. Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub G.Z.G. Hardenberg

Bezoekers bekeken ook