JHC Stix Clubhuis

JHC Stix Clubhuis kun je vinden aan de Hoge Zomerdijk 1a in Joure.

Meer informatie over JHC Stix Clubhuis in Joure

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Joure of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is JHC Stix Clubhuis wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, JHC Stix Clubhuis in Joure is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is JHC Stix Clubhuis vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is JHC Stix Clubhuis in Joure meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over JHC Stix Clubhuis ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Hoge Zomerdijk 1a in Joure. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 513 413 553, of door te mailen via de website: http://www.jhcstix.nl/

Hoe kom je bij JHC Stix Clubhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JHC Stix Clubhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. JHC Stix Clubhuis

Bezoekers bekeken ook