LOHC

LOHC kun je vinden aan de Hofbrouckerlaan 51a in Oegstgeest.

Meer informatie over LOHC in Oegstgeest

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oegstgeest of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is LOHC wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, LOHC in Oegstgeest is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is LOHC vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is LOHC in Oegstgeest meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over LOHC ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Hofbrouckerlaan 51a in Oegstgeest. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 71 517 5338, of door te mailen via de website: http://www.lohc.nl/

Hoe kom je bij LOHC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LOHC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. LOHC

Bezoekers bekeken ook