Hockeyclub HGC

Hockeyclub HGC kun je vinden aan de Buurtweg 120 in Wassenaar.

Meer informatie over Hockeyclub HGC in Wassenaar

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wassenaar of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub HGC wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub HGC in Wassenaar is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub HGC vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub HGC in Wassenaar meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub HGC ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Buurtweg 120 in Wassenaar. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 515 6145, of door te mailen via de website: http://www.hgc.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub HGC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub HGC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub HGC

Bezoekers bekeken ook