Sweetlake Bulldogs

Sweetlake Bulldogs kun je vinden aan de Broekwegschouw 199 in Zoetermeer.

Meer informatie over Sweetlake Bulldogs in Zoetermeer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zoetermeer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sweetlake Bulldogs wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sweetlake Bulldogs in Zoetermeer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sweetlake Bulldogs vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sweetlake Bulldogs in Zoetermeer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sweetlake Bulldogs ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Broekwegschouw 199 in Zoetermeer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 21294392, of door te mailen via de website: http://inlinehockey.nl/

Hoe kom je bij Sweetlake Bulldogs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sweetlake Bulldogs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sweetlake Bulldogs

Bezoekers bekeken ook