AMVJ Hockey

AMVJ Hockey kun je vinden aan de Aanloop 2 in Amstelveen.

Meer informatie over AMVJ Hockey in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is AMVJ Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, AMVJ Hockey in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is AMVJ Hockey vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is AMVJ Hockey in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over AMVJ Hockey ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Aanloop 2 in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 645 7248, of door te mailen via de website: https://www.hcamvj.nl/

Hoe kom je bij AMVJ Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMVJ Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. AMVJ Hockey

Bezoekers bekeken ook