Jvstoernooi

Jvstoernooi kun je vinden aan de Wethouder Rebellaan 136 in Barneveld.

Meer informatie over Jvstoernooi in Barneveld

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Barneveld of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jvstoernooi wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jvstoernooi in Barneveld is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jvstoernooi vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jvstoernooi in Barneveld meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jvstoernooi ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Wethouder Rebellaan 136 in Barneveld. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 342 417 565, of door te mailen via de website: https://www.jvstoernooi.nl/contact

Hoe kom je bij Jvstoernooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jvstoernooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Jvstoernooi

Bezoekers bekeken ook