N.S.H.C. Apeliotes

N.S.H.C. Apeliotes kun je vinden aan de Heyendaalseweg 141 in Nijmegen.

Meer informatie over N.S.H.C. Apeliotes in Nijmegen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijmegen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is N.S.H.C. Apeliotes wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, N.S.H.C. Apeliotes in Nijmegen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is N.S.H.C. Apeliotes vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is N.S.H.C. Apeliotes in Nijmegen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over N.S.H.C. Apeliotes ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Heyendaalseweg 141 in Nijmegen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 82872812, of door te mailen via de website: http://www.apeliotes.nl/

Hoe kom je bij N.S.H.C. Apeliotes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je N.S.H.C. Apeliotes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. N.S.H.C. Apeliotes

Bezoekers bekeken ook