Hockeypoint

Hockeypoint kun je vinden aan de Wiebachstraat 77A in Kerkrade.

Meer informatie over Hockeypoint in Kerkrade

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Kerkrade of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeypoint wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeypoint in Kerkrade is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeypoint vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeypoint in Kerkrade meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeypoint ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Wiebachstraat 77A in Kerkrade. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 413 310 500, of door te mailen via de website: https://www.hockeypoint.nl/?utm_source=googlemijnbedrijf&utm_medium=organisch&utm_campaign=Mijn_bedrijf

Hoe kom je bij Hockeypoint? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeypoint het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeypoint

Bezoekers bekeken ook