SuperSports Hockey experience Rotterdam

SuperSports Hockey experience Rotterdam kun je vinden aan de Anthonetta Kuijlstraat 44 in Rotterdam.

Meer informatie over SuperSports Hockey experience Rotterdam in Rotterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rotterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is SuperSports Hockey experience Rotterdam wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, SuperSports Hockey experience Rotterdam in Rotterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is SuperSports Hockey experience Rotterdam vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is SuperSports Hockey experience Rotterdam in Rotterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over SuperSports Hockey experience Rotterdam ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Anthonetta Kuijlstraat 44 in Rotterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 10 414 0423, of door te mailen via de website: http://www.hockeyx010.nl/

Hoe kom je bij SuperSports Hockey experience Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SuperSports Hockey experience Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. SuperSports Hockey experience Rotterdam

Bezoekers bekeken ook