Mixed Hockey Club Lemmer

Mixed Hockey Club Lemmer kun je vinden aan de Straatweg 72-A in Lemmer.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Lemmer in Lemmer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Lemmer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Lemmer wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Lemmer in Lemmer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Lemmer vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Lemmer in Lemmer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Lemmer ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Straatweg 72-A in Lemmer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 13140979, of door te mailen via de website: https://mhclemmer.nl/site/Default.asp

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Lemmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Lemmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Lemmer

Bezoekers bekeken ook