Hockeyclub Oranje-Rood

Hockeyclub Oranje-Rood kun je vinden aan de Charles Roelslaan 7A in Eindhoven.

Meer informatie over Hockeyclub Oranje-Rood in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Oranje-Rood wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Oranje-Rood in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Oranje-Rood vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Oranje-Rood in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Oranje-Rood ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Charles Roelslaan 7A in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 870 6859, of door te mailen via de website: http://www.hcoranje-rood.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Oranje-Rood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Oranje-Rood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Oranje-Rood

Bezoekers bekeken ook