Mixed Hockey Club Leusden

Mixed Hockey Club Leusden kun je vinden aan de Schammersteeg 2 in Stoutenburg.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Leusden in Stoutenburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Stoutenburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Leusden wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Leusden in Stoutenburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Leusden vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Leusden in Stoutenburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Leusden ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Schammersteeg 2 in Stoutenburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 33 494 1501, of door te mailen via de website: http://www.mhcleusden.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Leusden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Leusden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Leusden

Bezoekers bekeken ook