Mixed Hockey Club Almelo

Mixed Hockey Club Almelo kun je vinden aan de Het Hinseveld, Willem de Clercqstraat 97 in Almelo.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Almelo in Almelo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Almelo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Almelo wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Almelo in Almelo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Almelo vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Almelo in Almelo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Almelo ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Het Hinseveld, Willem de Clercqstraat 97 in Almelo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 546 769 123, of door te mailen via de website: http://www.mhcalmelo.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Almelo

Bezoekers bekeken ook