Hockeyclub Waddinxveen

Hockeyclub Waddinxveen kun je vinden aan de Sniepweg 13C in Waddinxveen.

Meer informatie over Hockeyclub Waddinxveen in Waddinxveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Waddinxveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Waddinxveen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Waddinxveen in Waddinxveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Waddinxveen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Waddinxveen in Waddinxveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Waddinxveen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sniepweg 13C in Waddinxveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 182 615 792, of door te mailen via de website: https://www.hcwaddinxveen.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Waddinxveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Waddinxveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Waddinxveen

Bezoekers bekeken ook