Hockey Totaal

Hockey Totaal kun je vinden aan de Veenwortel 21 in Roden.

Meer informatie over Hockey Totaal in Roden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Roden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Totaal wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Totaal in Roden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Totaal vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Totaal in Roden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Totaal ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Veenwortel 21 in Roden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 711 4150, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockey Totaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Totaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Totaal

Bezoekers bekeken ook