KHC Strawberries

KHC Strawberries kun je vinden aan de Waterloolaan 1 in Driehuis.

Meer informatie over KHC Strawberries in Driehuis

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Driehuis of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is KHC Strawberries wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, KHC Strawberries in Driehuis is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is KHC Strawberries vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is KHC Strawberries in Driehuis meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over KHC Strawberries ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Waterloolaan 1 in Driehuis. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 255 511 920, of door te mailen via de website: http://www.khc-strawberries.nl/

Hoe kom je bij KHC Strawberries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KHC Strawberries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. KHC Strawberries

Bezoekers bekeken ook