Sportcentrum Teteringen

Sportcentrum Teteringen kun je vinden aan de Donkerstraat 36 in Teteringen.

Meer informatie over Sportcentrum Teteringen in Teteringen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Teteringen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportcentrum Teteringen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportcentrum Teteringen in Teteringen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportcentrum Teteringen vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportcentrum Teteringen in Teteringen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportcentrum Teteringen ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Donkerstraat 36 in Teteringen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 581 2356, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sportcentrum Teteringen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Teteringen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportcentrum Teteringen

Bezoekers bekeken ook