MHC Deurne

MHC Deurne kun je vinden aan de Energiestraat 9 in Deurne.

Meer informatie over MHC Deurne in Deurne

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Deurne of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Deurne wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Deurne in Deurne is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Deurne vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Deurne in Deurne meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Deurne ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Energiestraat 9 in Deurne. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.mhcdeurne.nl/

Hoe kom je bij MHC Deurne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Deurne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Deurne

Bezoekers bekeken ook