KiNNU

KiNNU kun je vinden aan de Stieltjesstraat 35 in Den Haag.

Meer informatie over KiNNU in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is KiNNU wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyveld is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, KiNNU in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyveld om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is KiNNU vooral een Hockeyveld waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is KiNNU in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over KiNNU ? Je kunt de Hockeyveld bezoeken op Stieltjesstraat 35 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 40450830, of door te mailen via de website: http://kinnuworld.com/index.php?route=information/contact

Hoe kom je bij KiNNU? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KiNNU het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. KiNNU

Bezoekers bekeken ook